Over | Move Your Box Worldwide

Over

Over

Move Your Box Worldwide afgekort MYBW is een dynamische en passievolle logistieke onderneming die is gespecialiseerd in het organiseren van nationaal en internationaal transport van goederen. Gevestigd te Rotterdam en dus in uitstekende verbinding met alle wereldhavens en het achterland. Dankzij ons vakbekwame netwerk en onze hierop afgestemde diensten kunnen al uw goederen klein of groot naar iedere gewenste locatie op de wereld worden getransporteerd.

Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, efficiëntie, passie, persoonlijk en toegankelijkheid. Hierdoor voelen wij ons betrokken bij iedere zending en denken wij graag met u mee zonder dat u de grip op uw logistiek traject verliest. Hierdoor zullen uw goederen altijd op een zo efficiënte wijze op de bestemming arriveren.

Missie


Sinds onze start in 2014 zijn we druk bezig met het verbeteren van de logistieke wereld. Onze missie is dan ook om constant logistieke trajecten efficiënter te maken met onze dynamische en innoverende diensten zonder dat de weg die de goederen afleggen wordt vergeten. Dit alles willen wij toegankelijk houden voor elke klant zonder dat we betrokkenheid verliezen bij onze zendingen.

Handcrafted by Visia Media