E-fulfilment voor webwinkels | Move Your Box Worldwide

E-fulfilment voor webwinkels

E-fulfilment voor webwinkels

E-fulfilment voor webwinkels is iets waar u als webwinkelhouder tegenwoordig bijna niet meer om heen kunt. De nieuwe en opkomende manier van voorraad- en logistiek beheer is de manier om meer tijd te besparen, en ook concreet uw tijd te kunnen besteden aan de zaken waar u goed in bent. Wat e-fulfilment nu precies inhoudt zal in dit artikel niet uitgebreid aan bod komen. Daarvoor kunt u het beste naar ons artikel over e-fulfilment navigeren. In dit artikel zal voornamelijk naar voren komen waarom e-fulfilment een toevoeging is aan uw bedrijfsvoering, en hoe het uw leven als webwinkelhouder eenvoudiger zal maken.

Voorraadbeheer, verzendingen en retourneren

Wanneer u een webwinkeleigenaar bent, bent u uiteraard op de hoogte van de tijdrovende klus die het opslaan, verzenden en retourneren van pakketten is. U moet uw product op een veilige locatie opslaan, over de juiste verpakkingsmaterialen beschikken, het product verpakken en daarna nog het product op de juiste manier, met de juiste pakbon verzenden. Al met al een klus die veel tijd kost. In die tijd had u ook bezig kunnen zijn met het verbeteren van uw webwinkel, het verspreiden van uw marketingboodschap of het uitbreiden van uw huidige assortiment. Allemaal zaken die er voor zorgen dat u nóg meer producten zult moeten verzenden. Maar goed, voorraadbeheer, bestellingen verzenden en retourneringen afhandelen hoort nu eenmaal bij het beheren van een webwinkel. Toch?

Wij van Move Your Box Worldwide vinden van niet. Wij zijn van mening dat u als eigenaar van een webwinkel bezig hoort te zijn met de zaken waar u goed in bent en waar u passie voor hebt, het verbeteren en laten groeien van uw webwinkel. Dan zullen wij als uw logistieke partner ons bezig houden met de zaken waar wij goed in zijn en waar wij passie voor hebben. De e-fulfilment voor webwinkels oplossing van Move Your Box Worldwide zorgt voor een optimale bedrijfsvoering voor alle betrokken partijen. Zo proberen we samen naar een hoger niveau te groeien.

E-fulfilment voor iedereen

Nu denkt u wellicht, een dergelijke oplossing klinkt enorm interessant. Maar niet voor mij als kleine webwinkel eigenaar. E-fulfilment is vast een duur traject, waar ik minimaal 1000 bestellingen per maand dien te verschepen. Dit is bij Move Your Box Worldwide absoluut niet het geval. Wij vinden dat deze oplossing voor iedereen beschikbaar hoort te zijn, en stellen dan ook geen minimum. Of dit nu gaat om omzet, bestellingen of assortiment. Samen komen we altijd tot een overeenstemming, dus neem direct contact met ons op om onze tarieven te bespreken.

Move Your Box Worldwide

Wij begrijpen dat u het belangrijk vindt om met een partij in zee te gaan die weet waar ze over praten wanneer het om logistieke zaken gaat. Move Your Box Worldwide is een ervaren speler in de logistieke branche, met een specialisme in nationaal en internationaal vrachten verzenden. Of dit nu middels wegtransport, zeevrachtluchtvracht of een combinatie van alle voorgaande. Geen uitdaging is ons te groot. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot e-fulfilment voor webwinkels te bespreken. Wij helpen u graag verder!

Offerte
Handcrafted by Visia Media