E-fulfilment voor (web)winkels | Move Your Box Worldwide

E-fulfilment voor (web)winkels

E-fulfilment voor (web)winkels

Voordelen van MYBW fulfilment:

✔ Besparen van tijd omdat u zelf niet meer hoeft in te pakken
✔ Weer ruimte in winkel of huis door opslag bij ons
✔ Duidelijke en zeer scherpe prijzen
✔ Geen minimum in order, omzet of assortiment
✔ Geen opzegtermijn
✔ Vakkundig en betrouwbaar team met jaren ervaring.

Speciale actie m.b.t Covid-19:

We zien dat veel bedrijven zijn begonnen aan het online verkopen van hun eigen producten of bij-producten door dat ze in lockdown zaten. Veel bedrijven gaan langzaam weer open waardoor er vaak geen tijd is om bijvoorbeeld zelf de pakketten in te pakken maar ze wel gebruik willen blijven maken van hun online succes! Hierdoor rekenen we voor nieuwe klanten de eerste 3 maanden geen opslag kosten.
Neem hier onder contact op voor deze actie.

Wat is E-fulfilment?

Kort gezegd is e-fulfilment het van a tot z afhandelen van de bestellingen die worden geplaatst in een webshop. Nu is deze beschrijving wellicht wat te beknopt, maar dit is waar het in de praktijk wel op neer komt.

Concreet gezien zorgt dit ervoor dat een webshop, webwinkel, e-commerce partij of een ander synoniem hiervoor volledig ontzorgt is in het logistieke aspect bestaand uit inslag, opslag, orderpicking, verpakking, verzending en retournering.

E-fulfilment voor iedereen

Bij MYBW willen wij er voor zorgen dat deze dienst voor iedereen beschikbaar is. Veel logistieke bedrijven bedienen enkel bedrijven vanaf een bepaalde grootte, gebaseerd op omzet of aantal orders per maand. MYBW is van mening dat ook de kleinere en groeiende webshops recht hebben op dergelijke diensten. Vandaar dat wij geen minimum aantal bestellingen eisen aan bedrijven die van e-fulfilment gebruik willen maken. Want zodra u groeit, groeien wij met u mee!`

Interesse? Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat.

    Contactgegevens

    Bedrijfsgegevens    Handcrafted by Visia Media