E-fullfilment voor bedrijven | Move Your Box Worldwide
  • Nederlands

Nieuws

E-fullfilment voor bedrijven

29 januari, 2020

E-fullfilment voor bedrijven

Een ontwikkeling in de logistieke branche waar alle partijen baat bij hebben is het zogenaamde e-fulfilment voor bedrijven. E-fulfilment voor bedrijven is niet per sé ontzettend nieuw, maar het is wel iets wat de afgelopen jaren zich heeft opgericht in de logistieke sector. Ook als u alleen een webshop heeft kan deze dienst van veel waarde zijn. Bent u eigenaar een webshop kunt u hier klikken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

De opmars van e-fulfilment voor bedrijven is niet iets dat veel vraagtekens oproept. De laatste jaren is er bij zowel consumenten als bij bedrijven een duidelijke opmars geweest in diensten die het gemak verhogen. E-fulfilment voor bedrijven is hier wederom een voorbeeld van. E-fulfilment voor bedrijven zorgt er namelijk voor dat een ondernemer zich bezig kan houden met zijn passie: zijn onderneming. Move Your Box Worldwide geloofd er namelijk in dat mensen en bedrijven zich bezig moeten houden met zaken waar zij passie voor hebben. Voor veel mensen is het beheren en inventariseren van voorraad, het verzenden van pakketjes en het afhandelen van retours geen hobby, laat staan een passie.

Voor Move Your Box Worldwide is dit wel het geval. Wij hebben van onze passie ons beroep gemaakt, en handelen daarom maar wat graag uw pakketjes, uw voorraadbeheer en uw retouren af. Zo kunnen wij ons bezig houden met onze passie, en kunt u zich bezig houden met uw passie.

E-fulfilment voor bedrijven is wat Move Your Box Worldwide betreft een persoonlijk traject. We hanteren niet één vast tarief. Samen gaan we met elkaar in overleg om tot een overeenstemming te komen over alle zaken. Wat ons betreft is er altijd een mogelijkheid om met elkaar in zee te gaan. Wij willen namelijk samen verder groeien.

Vandaar ook dat Move Your Box Worldwide voor de e-fulfilment voor bedrijven dienst geen start vereisten hanteert. Heeft u een bedrijf die bestellingen moet verzenden, dan kunnen we ongetwijfeld tot een overeenstemming komen. Geen minimaal aantal bestellingen en geen minimale omzet. Bij ons kan iedereen gebruik maken van e-fulfilment.

Uw logistieke partner in e-fulfilment

Wellicht kent u ons al als ervaren speler in de logistieke sector, of heeft u in het verleden al eerder gebruik gemaakt van onze diensten. Dan bent u zeer waarschijnlijk ook op de hoogte van onze transparantie, eerlijkheid en passie voor het vak. Mocht u nog niet eerder met ons gewerkt hebben en vragen hebben over onze dienst of onze ervaringen? Kijk dan gerust rond op onze website. Wij verzorgen naast e-fulfilment voor bedrijven ook wegtransport, zeevracht, luchtvracht of een combinatie van alle voorgaande. Ook staan wij u graag persoonlijk te woord dus neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch of per e-mail.

Wij kijken er naar uit om iets van u te horen. Wij geloven namelijk sterk in onze dienst: E-fulfilment voor bedrijven, en denken dat ieder bedrijf hier baat bij kan hebben. Het maakt ons niet uit in welke sector u actief bent met uw bedrijf, wij helpen u graag verder.

Tot ziens bij Move Your Box Worldwide.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handcrafted by Visia Media