Pakketten naar Aruba via luchtvracht of zeevracht
  • Nederlands

Nieuws

Pakket versturen naar Aruba

18 november, 2020

PAKKET VERSTUREN NAAR ARUBA

Een pakket versturen naar Aruba is nog nooit zo makkelijk geweest als met Move Your Box Worldwide. Een pakket ter grootte van een schoenendoos of een zeecontainer meerdere pallets met grootte pakketten? Geen probleem voor Move Your Box Worldwide.  Wij kunnen elk type pakket versturen naar Aruba. Of dit nu via zee- of luchtpost is. Wij zorgen dat u nergens naar hoeft te kijken. Met meer dan 5 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw goederen, vrachten of pakketten op een vakbekwame manier verscheept worden. Hiermee zorgen wij voor ervoor dat uw kostbare vracht op een efficiënte manier op uw bestemming aankomt.

Efficiënt een Pakket versturen naar Aruba, hoe doen we dat?

Een van onze unieke eigenschappen is dat we gebruik maken van eigen chauffeurs. Deze chauffeurs komen de pakketten afhalen, en brengen het vervolgens naar onze loods in Rotterdam. Daar wordt alles gesorteerd. Mocht u nu een klein pakketje willen versturen, wilt u natuurlijk niet voor de hele container betalen! Wij vinden wij altijd wel een plekje in een van onze containers met dezelfde bestemming. Daarnaast investeren we veel tijd in ons vakbekwame team dat al jaren ervaring opdoet in het verschepen en transporteren van alle soorten goederen. We blijven zorgen dat we hierin groeien en dat er efficiënter gewerkt wordt. Verder is een team van experts voor ons van groot belang, zodat we constant van alle mogelijkheden op de hoogte zijn. Daarom steken wij ook veel moeite in het opleiden van ons team. We maken verder gebruik van een vertrouwd agentennetwerk op de bestemmingen, voor het afhalen van uw pakketten en/of goederen. Hiermee zorgen we dat alle lokale formaliteiten goed afgehandeld worden. Onze dienst eindigt namelijk niet bij het pakket versturen naar Aruba, ook in Aruba zelf zorgen we dat u niet voor verassingen staat.

Bekijk hier de tarieven.

 

ZEEVRACHT ARUBA

Een van de meest voorkomende vormen van transport is zeevracht. Daarom heeft Move Your Box Worldwide een heel uitgebreid dienstenportfolio voor zeevracht Aruba. Met wekelijks afvaarten en een sterk wereldwijd netwerk bent u gegarandeerd dat uw pakket(ten) op de gewenste plaats arriveren.
Op het gebied van zeevracht bieden wij u diversen diensten aan. We hechten zeer veel waarden aan het bieden van uitstekende persoonlijke service en daarnaast zorgen we bij alle diensten dat het op een efficiënte en professionele manier wordt uitgevoerd.

Als het gaat om een pakket versturen naar Aruba, dan is dit via zeevracht een enorm efficiënte manier om te doen.

LUCHTVRACHT ARUBA

Van de verschillende transportmogelijkheden is luchtvracht veelal de snelste variant. Vaak gaat het bij luchtvracht dan ook om de meest waardevolle goederen of goederen met een bepaalde tijdsdruk. U wilt uw zending dan ook graag uitbesteden aan een partij die zichzelf met recht expert kan noemen en over de nodige ervaring beschikken in de luchtvracht. Dan zit je bij Move Your Box Worldwide goed. Wilt u uw pakket met spoed verzenden, zoals bijvoorbeeld bij voedsel of waardevolle producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Lees meer over onze voordelen.

Transport Aruba

Met onze wereldwijde netwerk betreffende transport, is Move Your Box Worldwide het ideale bedrijf voor het verzorgen van het vervoer van uw pakketje naar Aruba.
Wekelijks verzorgen wij zendingen naar exotische oorden. Vandaar dat wij onszelf gerust expert durven noemen in transport naar Aruba. Wanneer u onze partner wordt,  hoeft u zich geen zorgen meer te maken betreffende uw zendingen naar bijvoorbeeld Aruba. Wij nemen alles voor u uit handen, maar passen onze dienst ook aan op uw wensen.
Het enigste wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, Vanaf daar zorgen wij voor een fijne begeleiding gedurende het traject. De douane formaliteiten, de goederen verzendklaar maken, de gehele documentatie en natuurlijk het daadwerkelijke transport. U hebt altijd persoonlijk contact met een medewerker, die u graag verder helpt in het gehele proces. Onze klantvriendelijkheid, en het verzorgen van een soepel proces zijn dan ook twee belangrijke punten in onze bedrijfsvoering.  We zorgen er graag voor dat u zich op uw gemak voelt wanneer u met ons in zee gaat.

Move Your Box Worldwide

Move Your Box Worldwide bevindt zich in een snel groeiende wereld. Logistiek wordt in elke organisatie steeds belangrijker en is soms zelfs van levensbelang. Daarom kunnen wij met de meest efficiënte manieren van logistiek uw concurrentie voordeel vergoten. We zijn een passievolle en dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het organiseren van nationale en internationale zeevrachtluchtvracht en wegtransport. Onze loods is gevestigd in Rotterdam.

We transporteren alle pakketten en vracht, ongeacht het formaat.
We hechten aan elke verzending waarde, zodat we onze kernwaarde nakomen. Wij denken dan ook graag met u mee, zonder dat u uw grip verliest op uw traject. Hierdoor zullen uw goederen altijd tot op de puntjes verzorgd op uw bestemming aankomen. Mocht u interesse en/of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van u en we zullen 100% voor u klaarstaan. We zullen er alles aan doen om u een perfecte ervaring te geven met Move Your Box Worldwide. Samen zorgen wij er voor dat een pakket versturen naar Aruba een zorgeloos proces is.

Bekijk hier de tarieven.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handcrafted by Visia Media