Pakketten/vracht versturen via zee en lucht | Move Your Box Worldwide

Pakketten/Vracht

Pakket versturen buitenland

Een pakket versturen naar het buitenland? Move Your Box Worldwide maakt dit mogelijk, op een betaalbare en veilige manier. Landen als Aruba, Bonaire, Curaçao, Kaapverdië, Sint-Maarten of Suriname zijn dagelijkse kost voor ons. Een zeecontainer met goederen of juist een pakketje ter grootte van een verhuisdoos. Move Your Box Worldwide verstuurt of verscheept elk type vracht voor u via lucht- of zeevracht. Move Your Box Worldwide is al meer dan 6 jaar actief in het versturen/verschepen van goederen of pakketten. Dit doen wij enkel op een efficiënte en vakbekwame manier. Wij zorgen er met een persoonlijke service voor dat al uw pakketten / goederen op uw gewenste bestemming aankomen.

Pakket versturen buitenland, wat zijn de tarieven?

Uw pakket versturen naar het buitenland voor scherpe tarieven?  Move Your Box Worldwide hanteert betaalbare tarieven voor elke klant. Daarnaast communiceren wij onze tarieven duidelijk naar de buitenwereld. Transparant zijn is van groot belang voor ons.

Onze tarieven, per bestemming, zijn:

Aruba – Oranjestad

60 Liter 20
80 Liter 22.50
120 Liter 30
160 Liter 40
240 Liter 55
Luchtvracht per kg 5.60

 

Bonaire – Kralendijk

60 Liter 25
80 Liter 30
120 Liter 40
160 Liter 50
240 Liter 70
Luchtvracht per kg 6.00

 

Curacao – Willemstad

60 Liter 20
80 Liter 22.50
120 Liter 30
160 Liter 40
240 Liter 55
Luchtvracht per kg 5.60

 

 

Sint-Maarten
Philipsburg

60 Liter 22.50
80 Liter 27.50
120 Liter 37.50
160 Liter 47.50
240 Liter 70
Luchtvracht per kg 5.60

 

Suriname – Paramaribo

60 Liter 15
80 Liter 20
120 Liter 30
160 Liter 35
240 Liter 55
Luchtvracht per kg 5.65

 

Kaapverdië – Praia, Mindelo

60 Liter 25
80 Liter 30
120 Liter 45
160 Liter 55
240 Liter 85
1 KUUB 255

Staat uw bestemming hier niet bij? Neem contact met ons op.

Hoe doen we dit?

Het proces begint met onze eigen chauffeurs die uw pakketten of andere vracht af komen halen of dat u de goederen bij onze loods komt afleveren.
Vervolgens kunnen we uw pakketten of vracht voor u opslaan of verpakken we uw goederen in onze loods.  Door tijd te steken in ons gehele vakbekwame team zijn we als Move Your Box Worldwide waar we nu zijn. Het team heeft jaren ervaring in het verschepen en transporteren van uw goederen met daarbij een vertrouwd agenten-netwerk op de bestemmingen. Wat betreft een pakket versturen naar het buitenland, noemen wij onszelf expert.

Hoe werkt het?

Met een sterk team aan chauffeurs is het geen moeite om uw goederen zowel bij u thuis of zelfs bijvoorbeeld op uw werk op te laten halen. U zou er ook voor kunnen kiezen om u pakket(ten) en of goederen zelf af te leveren bij onze vestiging in Rotterdam. U kunt altijd makkelijk een afspraak maken met een van onze medewerkers. Tijdens het ophalen of afleveren van uw pakket(ten) en of goederen maken we meteen de documentatie voor de douane in orde. Nadat alles geregeld is zorgen we ervoor dat al uw goederen zo efficiënt mogelijk aankomen op uw gewenste bestemming. Zodra het schip met uw goederen de Europese wateren heeft verlaten krijgt u update. Vervolgens als de goederen / pakketten aan zijn gekomen en alles is vrijgegeven door de lokale douane op de bestemming nemen wij of onze agent contact met u op via mail of telefoon.

Ophalen.

U kunt ervoor kiezen om uw pakketten, goederen of vracht op werk of thuis op te laten halen door één van onze eigen chauffeurs.  In Rotterdam en omgeving halen wij de pakketten op de vaste ophaaldag gratis op. Een afhaal afspraak maakt u makkelijk door hier contact op te nemen, of ons te bereiken via telefoon of whatsapp (0653509129).

 


Afleveren.

Om uw pakketten of goederen af te leveren bij onze vestiging/loods in Rotterdam maakt u makkelijk een afspraak met een van onze medewerkers door hier contact op te nemen, of ons te bereiken via telefoon of whatsapp (0653509129).

Adres;
Move Your Box Worldwide
Vareseweg 123
3047AT Rotterdam

LETOP! We zitten aan de achterkant van het gebouw

 

Move Your Box Worldwide

Move Your Box Worldwide bevindt zich in een snel groeiende wereld. Logistiek wordt in elke organisatie steeds belangrijker en is soms zelfs van levensbelang. Daarom kunnen wij met de meest efficiënte manieren van logistiek uw concurrentie voordeel vergoten. We zijn een passievolle en dynamische onderneming die gespecialiseerd is in het organiseren van nationale en internationale zeevracht, luchtvracht en wegtransport. We zijn gevestigd in Rotterdam.

We transporteren alle pakketten of goederen, ongeacht het formaat.
We hechten aan elke verzending waarde, zodat we onze kernwaarde nakomen. Wij denken dan ook graag met u mee, zonder dat u uw grip verliest op uw traject. Hierdoor zal het logistiek proces tot uw bestemming tot in de puntjes verzorgt worden. Mocht u interesse en/of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van u en we zullen 100% voor u klaarstaan. We zullen er alles aan doen om u een perfecte ervaring te geven met Move Your Box Worldwide.

Want, een pakket verzenden naar het buitenland doet u via Move Your Box Worldwide.

Offerte
Handcrafted by Visia Media