Zeevracht | Move Your Box Worldwide

Zeevracht

Zeevracht

Goederen verschepen over zee is een van de meest voorkomende vormen van transport, daarom heeft Move Your Box Worldwide een uitgebreid dienstenportfolio voor zeevracht. Move Your Box Worldwide zorgt ervoor dat uw zeevracht zendingen op elke plek ter wereld geleverd of opgehaald kunnen worden. Met wekelijkse afvaarten en een sterk wereldwijd netwerk bent u er van verzekerd dat uw goederen op de gewenste plaats aankomen wanneer u dat wilt. Op het gebied van zeevracht bieden wij u diverse diensten aan. Bij elke dienst zorgen wij ervoor dat deze efficiënt en op professionele wijze worden uitgevoerd. Hierbij hechten wij zeer veel waarde aan het bieden van een uitstekende persoonlijke service.

FCL (Full Container Load)

Heeft u een hele container lading aan goederen? Move Your Box Worldwide regelt eenvoudig en snel het transport van uw goederen naar de gewenste locatie. Of u nu over een eigen container beschikt of er een wilt huren voor de verscheping. Move Your Box Worldwide komt met een voor u ideale oplossing.

 

LCL (Less Container Load)

Wilt u wel uw goederen internationaal vervoeren maar wilt u geen hele container kopen/huren of heeft u geen hele container nodig voor uw transport. Dan kunt u voor een van onze LCL/groepage diensten kiezen. Hierbij komen meerdere zendingen die dezelfde bestemming hebben in een container en worden zo vervoerd naar de gewenste bestemming. Hiermee bespaart u kosten en betaalt u alleen voor de ruimte die u nodig heeft voor het transport.

Bekijk hier onze pakketten dienst.

Logistiek advies

Move Your Box Worldwide adviseert uw organisatie bij het optimaliseren van uw logistieke concept. In deze snel groeiende wereld waarin logistiek voor elke organisatie steeds belangrijker wordt en soms zelfs voor levensbelang is kunnen wij met de meest efficiënte manieren van logistiek uw concurrentie voordeel vergroten. Of uw organisatie nou een enkele doos per dag verzend, meerdere containers verscheept of constant vrachtwagens door Europa heeft rond rijden. Wij weten dat er altijd een voordeel vergroot en een waarde verhoogd kan worden. Onze focus ligt op Inkooplogistiek en distributielogistiek waarbij wij zowel organisaties als consumenten graag van dienst zijn. Heeft u interesse? Neem hier contact met ons op.

Offerte
Handcrafted by Visia Media