Wodka importeren of exporteren? Geen probleem! | Move Your Box Worldwide
  • Nederlands

Nieuws

Wodka importeren of exporteren? Geen probleem!

28 december, 2016

Tijdens deze koude december dagen kregen we een aanvraag waar we het “warm” van kregen. “Of wij in grote getalen speciale wodka`s en wijnen voor BEneficial INfluence naar Nederland konden importeren en deze in kleinere hoeveelheden verschepen in Europa en naar de ABC-eilanden?” Geen probleem! was natuurlijk direct ons antwoord.

De heren van het bovenstaande bedrijf zijn deze weken hard aan het werk gegaan waardoor wij met onze dienst verschillende hotels en discotheken in zowel Europa als op de ABC-eilanden blijvend gaan bevoorraden in het nieuwe jaar. Wij wensen de heren van BEneficial INfluence veel succes met de verkoop!

Wodka, wijnen of andere dranken voor uw bedrijf im- of exporteren naar Europa of de ABC-eilanden? Deze dranken in grote hoeveelheden of als kleiner aantal btw-vrij ingekocht en betaalbaar geleverd op de ABC-eilanden? Neem contact met ons op via contact in het menu.

Reacties

  1. 24 november 2017 om 17:40

    Kan ik dus bijvoorbeeld bij een Russische firma wodka’s bestellen en jullie zorgen ervoor dat deze tot bij mij in belgië geraakt? Dus het nodige papierwerk in orde maken etc etc. De kosten zijn natuurlijk voor mij.

    mvg Edwin

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handcrafted by Visia Media